Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Botti in
AlmereOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Botti
Laan der V.O.C. 77
1335 TJ Almere

tel: 06-29078872
Aannemersbedrijf Botti, uw partner in (ver)bouwen!

Welkom bij Aannemersbedrijf Botti. Aannemersbedrijf Botti is al jarenlang uw betrouwbare partner in de bouw. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het (ver)bouwen, renoveren en onderhouden van woningen, bedrijven en kantoren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen verwerkt door de vakkundigste bouwlieden.


Waarom Aannemersbedrijf Botti?

 • Hoge kwaliteit aannemer
 • Hoogwaardige materialen verwerkt door de vakkundigste bouwlieden
 • Omdat bij ons afspraak ook echt afspraak is
 • Geen eindeloos geschuif met deadlines, maar oplevering op de besproken datum
 • Omdat wij staan voor eerlijk zaken doen, enkel werken met gespecialiseerde vakmensen en eerlijke prijzen berekenen
 • Harde garanties
 • Bewezen kwaliteit afgelopen 12 jaar.


Zo werkt Aannemersbedrijf Botti..

 • Uw vraagt een offerte aan
 • We komen vrijblijvend de werkzaamheden inventariseren
 • We sturen een de offerte binnen 5 werkdagen
 • Na uw akkoord worden de afspraken vastgelegd en de planning gemaakt
 • Aannemersbedrijf Botti verzorgt het projectmanagement in overleg met u, eventueel meer of minder werk wordt vastgelegd
 • Bij oplevering wordt het project nagelopen
 • Indien het project naar tevredenheid is opgeleverd overhandigen wij de sleutel.


Particulier

Als particulier kunt u bij ons terecht voor het verbouwen van uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer en alles wat in en rondom uw huis, ook de kleinere klussen!Zakelijk

Aannemersbedrijf Botti staat al jarenlang bekend als betrouwbare zakelijke partner. Door onze ruime ervaring en degelijke vakmensen zijn wij in staat u als organisatie van a tot z te ondersteunen bij bouwprojecten. Wij (ver)bouwen winkels, horecagelegenheden, hotels, kantoorpanden en doen vastgoedonderhoud voor winkelcentra's.

We werken door bijna heel Nederland maar veelal in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amersfoort, Almere, Purmerend, Amstelveen, Hilversum, Zaanstad, Lelystad etc.

Aannemersbedrijf Botti heeft afgelopen 12 jaar meer dan 600 projecten met succes afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa's tot dakopbouwen.

Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen.

Specialiteiten

##Werkwijze Bouwbedrijf Botti


Of het nu gaat om de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand, feit is dat er veel zaken op u afkomen. Het bouwplan, bouwtekeningen, vergunningstrajecten, duurzaam en energiezuinig bouwen, kostenramingen, werkplanning, etc.. Bouwbedrijf Botti neemt u de zorg uit handen. Uw wensen staan centraal. Wij denken tot in detail met u mee en zetten de kennis en jarenlange ervaring van onze vakmensen in om uw droom te realiseren.

Bestaande projecten

Bij de bestaande projecten denken wij aan verbouwingen, zoals de aanbouw van een serre, een nieuw dak of nieuwe dakkapel enzovoort. Het is de uitdaging om een, op uw wensen afgestemd ontwerp te maken zonder dat dit afbreuk doet aan het bestaande gebouw.

Nieuwe projecten

Bij nieuwe projecten denken wij aan de bouw van een nieuwe woning, bedrijfshal, recreatiewoning, garage, schuur enzovoort. Voor de bouw hebben wij een aantal voorbeelden. Aan de hand hiervan maken we een schetsontwerp. Deze sluit aan op uw wensen en vanzelfsprekend op de omstandigheden (kavelgrote, rooilijn, bezonning). Soms verdient het de voorkeur om het bouwwerk te laten ontwerpen door een architect of tekenbureau.

Werkwijze in zes heldere stappen:

Stap 1

U belt Bouwbedrijf Botti met uw ideeën voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, aanbouw, dakopbouw of onderhoudswerk. We maken een afspraak op korte termijn.

Stap 2

We komen bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en maten te nemen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Stap 3

Binnen 7 dagen ontvangt u een duidelijke offerte met hierbij een schets van het project.

Stap 4

Na uw akkoord leggen we afspraken vast over de werkzaamheden en de planning, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Stap 5

Tijdens het werk vinden wij het belangrijk om contact met u te houden over de voortgang van het werk. Eventueel meer- en minderwerk leggen we zoveel mogelijk tijdens de bouw vast.

Stap 6

Als de bouw gereed is en alle afspraken zijn nagekomen, dragen we de sleutel aan u over. Ook hierbij geldt dat wij pas tevreden zijn als u dat bent.