Aannemersbedrijf
Stalenhoef Bouwbedrijf in
Nederhorst den Berg



Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.




Stalenhoef Bouwbedrijf
Machineweg 32/B
1394AW Nederhorst den Berg

tel: 0294-257488
Over ons

Stalenhoef Bouwbedrijf is in zijn eerste vorm in 1974 door Hans Stalenhoef opgericht als eenmanstimmerbedrijf dat kleinschalige klussen uitvoerde . Enkele jaren later kwam er een tweede timmerman het bedrijf versterken om de toenemende vraag aan te kunnen.

Door het behalen van het aannemersdiploma werd er begin jaren ’80 een nieuwe markt aangeboord. Constructieve en bouwkundig ingrijpende werken mochten nu ook uitgevoerd worden.

Vanaf midden jaren ’80 is het bedrijf verder gaan groeien en werden de uitgevoerde werken steeds groter en complexer. Met die groei nam het personeelsbestand nam gestaag toe. In de negentiger jaren had Stalenhoef Bouwbedrijf al tien werknemers in dienst.

Begin jaren ’00 werd het BouwGarant certificaat behaald waardoor Stalenhoef Bouwbedrijf zijn klanten nog meer zekerheid kan bieden ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanaf 2005 is het bedrijf langzaam een nieuwe fase ingegaan. Na een studie Bouwkunde te hebben afgerond en nadat hij ervaring had opgedaan bij diverse andere bouwbedrijven en architectenbureaus is Niels Stalenhoef in dienst van het bouwbedrijf getreden.

Per 1 januari 2008 heeft hij het bedrijf van zijn vader voortgezet. Met een enthousiast team dat eind 2009 al uit ca. 20 (relatief jonge)mensen bestaat worden er inmiddels complexe en ambitieuze projecten gerealiseerd.

Met deze jonge ploeg zien wij onze toekomst met vertrouwen tegemoet, en zijn wij u uiteraard graag van dienst!